2011年1月18日

「嚇你褲後掌」偉大貢獻(二)

破教師evaluation最低記錄之「嚇你褲後掌」講了幾次talk,一次差過一次,因為幾次talk的內容有多過2/3相同。「嚇你褲後掌」一時吹番鬼佬D打,一時又當眾吹黑簫,結果糟質百幾個人的耳朵,至少浪費了150個鐘頭。事後聽聞分數創下教師talk的evaluation最低記錄,所以一直不敢公布。如果不是事實,盡快公布分數,是最好辦法。他自己話evaluation超過4.5好難,但是聽talk的老師,evaluation都超過4.5,不知道他憑甚麼教evaluation高過他的老師怎樣教書。「超失常」最好叫他教書,給他機會挽回面子。如果有老師evaluation差被訓斥或開除,先問下「超失常」關於「嚇你褲後掌」發展talk的evaluation,只要高過他,就不用怕。除非「超失常」炒了「嚇你褲後掌」先。

3 則留言:

  1. 絕對應該開courses俾吹簫王教, 並開放俾教授sit堂, 等大家從中偷師, 吹簫王的course evaluation必須公開, 俾一眾教授羡慕一吓. 校方說教授evaluation要得5.0或以上至算係傑出, 吹簫王係為人師表的為人師表, 應該要求更高, 必須得分5.5才算合格, 如果在5.0-5.4之間, 請辭去為人師表的為人師表一職, 如果在4.5-4.9之間, 唔該收皮, 並剝奪教授名銜終生, 如果低過4.5, 敬請切腹自盡.

    回覆刪除
  2. course evaluation要用student id login
    變相記名形式
    萬一簫王收皮,有份比既同學齊齊收皮,日日同你傾計都似

    高層人仕的確於此類縮骨位特別考慮周全

    回覆刪除
  3. 講親talk張slide都有佢個貓樣,吹野拍子唔準、音準欠佳、遑論音色!咁都好意思播出黎證明自己學習能力,如果你既學習能力去到盡都係咁,只能夠話比PAD都不如!

    回覆刪除

注意:只有此網誌的成員可以留言。